Mammabuse

Direktlänk till inlägg 5 juli 2020

Ikea

Av P A - Söndag 5 juli 20:55

Idag var vi på ikea för jag ville kolla efter en datorstol åt min datorbord som Melvin mest sitter i för den svarta läder datorstolen flagnar skinnet av så jätte mycket att det fastnar på bsrnen rumpa, snippa och pungen haha. Så jag var trött på att det flagnar skinn från stolen överallt!

Ville ha en enkel liten stol! Kollade vilken hylla och fack stolen fanns på. Tog en rosa sits men vart fanns benen?! Fick fråga kundtjänsten vart benen fanns! Hon började fnissa lite och sa att det fanns inga ben till stolen och att de inte kommer att få in fler för de stolarna skulle utgå! Jaha! Då var det bara att gå in igen och kolla efter en annan datorstolen men så sa Jani att vi kunde fråga dem om denna sista vita datorstolen som fanns där som man kunde titta på den. Vinkade åt den som jobbade där och frågade om man inte kunde köpa den vita som fanns där i butiken! Han kollade upp det som vi sa om stolen och benen att de skulle utgå! Sen sa han att det gick bra att vi kunde ta den begagnade provade stolen! Kostade 299 kr. Men sen gick Jani till fyndhörnan och pratade med dem om stolen. Och vips så fick vi priset för stolen till 179 kr. Yaay! Och jag ville ha rosa färg så det köpte vi till! Hittade en ny kudde till mig! Behöver en ny kudde då min gamla är för mjuk och jag får trycka ihop hela kudden för att få den mer tjockare och inte för mjukt! Gillar inte för hård eller mjuk kudde utan mittemellan! Får se om jag sover bättre på den här nya kudden! Aja!

Inte mycket att skriva om annat! Tehe!

Godnatt för min del som ska sova nu! Eller titta lite på Netflix kanske innan jag ska sova! Är ovanligt trött igår och idag! ZzZz!

Hejsvejs! =^.^=

 
ANNONS
 
Katarina

Katarina

Fredag 10 juli 21:57

Vilket fynd med stolen :)

http://mammatillmaxosadie.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Percy

Torsdag 16 juli 00:21

bra fynd! Man borde våga fråga personalen mer när man går i affärer. Kan man säkert fynda massor

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av P A - Lördag 1 aug 11:11


Älskade pappa, idag är det ett år sedan du somnade in! Älskar och saknar dig för evigt!! ...

Av P A - Onsdag 29 juli 09:15


Idag skulle du ha fyllt 75 år min stiliga pappa! Jag som hade planerat i två år hur vi skulle kunna fira våra födelsedagar tillsammans! Men nu är du inte här och jag ska fira för oss när jag fyller 35 i Augusti! Grattis på födelsedagen älskade pappa!...

Av P A - Lördag 18 juli 20:31


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se