Mammabuse

Direktlänk till inlägg 6 juli 2020

Stora holmen

Av P A - Måndag 6 juli 21:25

Tjodeloo!

Hade inte planerat nåt speciellt idag. Tänkte bara ta det lugnt och hade plockat undan lite i tvrummet! Och hade tränat idag för 6e dagen. Varje dag kl 12 har jag påminnelse på att träna från appen!

Innan halv tre på eftermiddagen blev det helt spontant att vi skulle till Stora holmen! Man kan säga Barnens ö också! Promenerade förbi slottet idag! Sen kom vi till Stora holmen och jag såg tåget med några i så jag gick raka vägen till kiosken och frågade om man kunde åka tåg och hur mycket det kostade! 25 kr svarade han och jag frågade för oss 3? Ja svarade han och ja det kör vi på! Melvin och Minoo tyckte det var roligt att åka tåg en runda! Sen gick vi, kollade och klappade djuren lite! Det var lite spännande tyckte barnen! Sen lekte de lite i lekparken tills pappa Jani slutade jobba kl 16 och hämtade oss vid sjukhuset som låg precis intil Stora holmen!

Är väldigt trött ikväll och sov väldigt dåligt i natt! ZzZz!!


Ciao! =^.^=

 
ANNONS
 
Katarina

Katarina

Fredag 10 juli 21:56

Låter som att ni haft en mysig dag :)

http://mammatillmaxosadie.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Percy

Torsdag 16 juli 00:22

Mysig dag! och djuren <3333

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av P A - Lördag 1 aug 11:11


Älskade pappa, idag är det ett år sedan du somnade in! Älskar och saknar dig för evigt!! ...

Av P A - Onsdag 29 juli 09:15


Idag skulle du ha fyllt 75 år min stiliga pappa! Jag som hade planerat i två år hur vi skulle kunna fira våra födelsedagar tillsammans! Men nu är du inte här och jag ska fira för oss när jag fyller 35 i Augusti! Grattis på födelsedagen älskade pappa!...

Av P A - Lördag 18 juli 20:31


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se